onsdag, august 22

Tenkende meg

Track: Glanspedal med Du sov.

Jeg tenker på mye rart for tiden.
Blir gal av å tenke så mye... men det gjør ikke noe... er litt gal fra før av.
Tenker på alt mulig rare ting. Usakelige og saklige ting. Viktig og uviktig.
Tenker på musikk, hva jeg skal gjøre videre i livet, på hva som skjer ellers i livet, til både meg og andre, på mennesker som nettopp har fått et nytt familiemedlem, folk som nettopp har mistet ett, på Gud, på alle som ikke har det så godt, på mennesker som har det altfor godt, på familie og venner, jobb, hvilken skole man skal gå på senere i livet for å studere, på søte og de skumle dyrene, byer, reiser, språk, på klarinetten som ikke har blitt spilt på siden juni, den ustemte gitaren, nye akkorder på piano som kanskje kan bli til noe spennende en gang, hva man skal gjøre med all den musikken til slutt, på andres fantastiske musikk, nye mennesker man kommer til å møte og kanskje bli kjent med, på musikklinja og den tiden der som man har begynt å savne, økonomi, franske bilen man har som ikke vil være venn med meg, på hvorfor noen mennesker kan være så fæle på innsiden, de menneskene som er helt fantastisk bra på innsiden, på sommerfugler og at sommeren er over, høsten som nærmer seg og alle de vakre, røde bladene som kommer frem... sukk...

Mye å tenke på ja... mesteparten trenger jeg ikke engang å tenke på. Det er det som er så rart, kanskje derfor jeg er så rar. Alle er rare. I alle fall fra mitt ståsted.
Kanskje all denne tenkingen bare er litt ensomhet som har tatt overhånd? Burde kanskje prate med noen, men det er ingen som har tid... kanskje de bare ikke har lyst. Vet ikke, burde nok spørre. Taper visst ingenting på det å spørre, eller det å bare gjøre ting.
I bunn og grunn er jeg nok en pyse.
Jeg trenger å prate. Nå.


2 kommentarer:

  1. Det e en ære å få lov tel akkopagnere et sånt innlegg. Ikkje vær redd førr å tenke. Vær litt redd førr å gjøre det altførr aleina.

    SvarSlett
  2. Kjenner meg igjen i det du skriver:) Det er nok mange tenkende mennesker rundt omkring. Noen tenker nok mer enn andre, jeg tenker veldig mye veldig ofte=)
    Kanskje vi skulle gått på kafe en dag ? To hoder tenker bedre enn et, sies det jo:P

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D