lørdag, september 12

Midt-Troms

Track: World Ends – The Familiar

Høsten er kommet og sommeren gikk så alt for fort.
Flyttingen gikk bra, bodde en periode hos mamma og fikk se nevøen min igjen. Vi var på lekeland og badet ute i sola og rakk til og med en hyttetur sammen. Kjekt med stor bil for fikk plass til meg, mamma og nevøen min samt masse bagasje. Hadde ikke muligheten med den forrige bilen. På hytta gikk vi tur, lekte både inne og ute, han syklet på trehjulsykkelen sin og løp til bilen min de gangene jeg måtte flytte den litt. Han fikk sitte i passasjersetet foran og syntes det var stas selv om det bare var noen meter i lav fart. Han stjal også alle bringebærene fra meg. Syntes det var litt komisk for sist jeg hadde med bringebær når jeg var hos han og søsteren min så ville han ikke ha, han likte ikke bringebær og ville mye heller ha jordbær. Kanskje norske bringebær smakte bedre.

Nå bor jeg i en grei leilighet ikke så veldig langt unna hverken "byen" eller jobben. Stedet har bystatus men er bare en rundkjøring og ingen lyskryss (som jeg har funnet hvertfall) så det er ikke store byen akkurat. Jeg som hater bykjøring synes derfor at det ikke er så ille å kjøre her.
Folk her har ikke fått med seg høyreregelen og mange blir sjokkert når jeg faktisk opprettholder dette og stopper opp. Ett par ganger har jeg måtte stått på bremsa for å ikke kjøre i folk når de tar en råsjanse i morgenrushet i 70-sonen. Folk er sprø her. Var så rolig i Nordland, kjørte storsett alene på veien mens her er det mange duster på veien.

Connection.

Har gått noen turer i området, sammen med folk. Er hyggelig og rart på samme tid for jeg har alltid gått alene på mine turer og har her enda til gode å gå tur alene. Det har ikke blitt mange turene i sommer på grunn av noen hofter som ikke liker meg men har presset meg i det siste for jeg trenger turene. I går gikk jeg tur med den første jeg ble kjent med i forbindelse med flyttingen hit. Hun traff jeg via en facebookgruppe, spurte etter venner og hun bet på. Vi spiste middag sammen og gikk tur på kvelden og babyen hennes sovnet i vognen. På jobben havnet jeg og ei av de andre nye ansatte på samme kontor og vi har siden støttet oss på hverandre og møtt hverandre utenfor jobb og. Har hatt mer besøk og vært mer på besøk her enn under hele mitt opphold i Nordland på så kort tid. Er uvant å plutselig være sosial på fritiden igjen. Det føles bra.

Ett vennepar av meg giftet seg i august. Fikk besøk av en god venn som også skulle i bryllupet. Ble kjent med han via venneparet og han var min første overnattingsgjest i leiligheten. For anledningen hadde jeg kjøpt en oppblåsbar madrass og den var ifølge han en suksess. Vi måtte lete lenge etter en ordentlig plass å spise på her, kun fritert, pizza og burger i sentrum. Vi kjørte litt rundt og ble kjent på plassen, den var ny for oss begge. Bryllupet var fint og kjolen ganske utradisjonell og kul. Satt sammen med folk jeg hadde pratet med før og det var mange fine taler og morsomme påfunn.
Var også i mitt første utdrikningslag noensinne, det var intimt og hyggelig. Har blitt bedt på flere men har ikke hatt mulighet før.

Starten på 2015 var kjedelig, ensformig. Vakkert sted og vil derfor alltid ha Nordland i mitt hjerte men flyttingen og den nye jobben har gitt meg mange muligheter jeg ikke hadde før. Håper at de siste månedene som er igjen av 2015 fortsetter å være bra.
Jobber på en stor skole med hundrevis av elever og har seks klasser å lære meg navn i. Sånn er livet til en faglærer men det er greit, får holde på med det jeg liker i mye større grad enn før. 
Pianoet på musikkrommet er for tiden mitt favorittinstrument og drømmer meg bort i nettsteder med lydkort og programvarer.
Fin start, midt i Troms. Nærmere hjem. Nærmere familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D