søndag, mars 24

Påske

Track: Cold Mailman – Venetian Blinds

At ting tar tid er noe alle kjenner til. Har gått lang tid før jeg kom på å legge inn bilder fra kameraet mitt. Ikke lagt inn bilder siden før jul en gang så det var noen bilder å se gjennom.
Nå er det påskeferie for slitne lærere og jeg skal snart til Ungarn. Har derfor ingen andre påskeplaner enn å være hjemme og forberede meg til utenlandsreisen og treffe venner. Skal også strikke og sy ferdig to bursdagsgaver. Etter det bør jeg vel vurdere å hekle noe fint til nevøen min.

Nevø, søster og mamma.
 Et bilde av mamma, søster og min fine nevø. Dette bildet er tatt når han var litt over en uke gammel. Nå har han rukket å bli 16 dager og er mer våken enn før. Han var innom meg i går kveld og var sulten og trøtt på samme tid. Måtte jo såklart skifte en bleie også. Søster sov over hos meg fordi lillebror, mamma og stefar tok alle sengeplassene hjemme hos min andre søster og svigerbror. Nusse sov også her, siden hun og Luna ikke går så godt sammen. Søster stakkar fikk ikke sovet så mye siden Nusse bjeffet på folk som gikk inn og ut her jeg bor. Det er flere hybler og leiligheter og i helgene er det mye gjennomgang siden ungdommene som bor her har mange fester. Ble derfor mange bjeff og lite søvn. Bror fikk møtt på nevøen sin for første gang i går. Han har mast på oss jenter om at han ville bli onkel i mange år nå. 


Her er Nusse fra jula. Syntes det var et morsomt bilde.
Nedenfor er enda et lekebilde. At hun liker å leke er ingen overdrivelse. Hun leker med alt og alle som viser interesse. Mye energi i denne hunden. :)


Været er ikke akkurat det beste for tiden så det blir nok mest en innepåske enn så lenge.
Med dette ønsker jeg alle en god påske!

lørdag, mars 9

Blitt tante

Track: Einar Stray – Caressed

Natt til fredag kom min lille nevø. Søster fødte en nydelig liten gutt. Har ikke fått sjansen til å se han selv enda annet enn på et bilde men syns han ligner veldig på søster.
Fødselen til min søster ble litt mer komplisert enn forventet. Hun har det bra idag og alt er vel med både baby og mor. Gleder meg til å bli kjent med han.
Får vel se om jeg klarer å hekle og strikke noe fint til babyen :)

søndag, mars 3

Englevakt

Track: Lissie – Shameless

Siste dag med vinterferie. Har vært hjemme hos mamma og fredag kom begge søstrene mine og svigerbror også dit. Har brukt ferien på å slappe litt av, gjort husarbeid for mamma mens hun har vært på jobb, spilt på brors xbox, vært på besøk og gjort noe jobbrelatert arbeid. Man kan si hva man vil om lærere men de aller fleste tar med seg forfallende arbeid med i ferier. Ble ferdig med noe jeg skulle gjort for lenge siden og det føles godt.

Hadde englevakt på vei hjem til leiligheten min. Fikk beskjed om å kjøre forsiktig, særlig på enkelte strekninger da det var svært glatt og sporete. Var ikke kommet så langt engang før jeg mistet kontrollen etter en sving. Tok det rolig i de svingene så utfallet kunne vært mye verre om jeg holdt fartsgrensen. Hadde to biler bak meg og de klarte heldigvis å stoppe. Forsøkte å rette opp bilen men det funket ikke. Noen meter sidelengs før jeg stoppet i motsatt kjørefelt med fronten mot de bilene som sekunder før var bak meg. Jeg trodde jeg skulle dø. Sjåføren i bilen som nå var foran meg så spørrende på meg. Pustet ut og da smilte han og kjørte videre. Det kunne gått så mye verre om det hadde kommet en bil mot meg eller om jeg faktisk endte utenfor veien. Bilen er like hel og det er jeg og. Utrolig med flaks og utrolig hvor fort man egentlig kan minste kontrollen over bilen. Kjørte ikke så fort resten av veien så alle bilene som endte bak meg kjørte forbi meg.
Må ha vært noen som passet på meg.