mandag, august 29

Rosa Give Away

Track: The Peculiar Pretzelmen – Burn Your House Down

Da er det duket for ny give away! Trekningen forekommer 1.oktober 2011.
Det blir flere premier, har bare ikke laget de enda selv om planene er klare. Lover at det blir bra, uansett. Do you trust me in this? Er det ikke litt spennende å være med i en trekning hvor du kun vet én farge? Som oftest vet man jo hva man kan vinne. Smakebiter lover jeg, utover september måned, så følg med. Fordi jeg har lyst til å lage noe folk vil ha så vil jeg gjerne har tanker på hva du har lyst på. Ett rosa garn med glitter, i akryl vel og merke, samt heklepinner er det jeg har til rådighet. Blir spennende, både for meg og dere. Legg igjen en idé eller tanke i kommentarfeltet. Det er et must for å kunne delta. :)



Reglene er som følger:

1 lodd for kommentar der du skriver hva du ville hatt av det rosa garnet. Kommentarer uten en idé eller tanke blir ikke godkjent. Er jeg slem nå? :) Du blir jo nødt til å kommentere for å kunne delta.
2 lodd for å linke til give awayen min på din blogg i sidebaren. Bruk bildet over.
3 lodd for å bli følger av min blogg, eventuelt allerede er en følger.

Skriv hva du tar lodd for, slik at jeg vet og kan sjekke det opp. :)
Muligheten for 6 lodd. Det må jo være bra? :) Ta ett lodd, ta fire, ta alle!


Forresten, skulle egentlig lete etter en annen låt ved samme navn som dette bloggtracket men siden jeg ikke visste band/artist trykket jeg på måfå. Elsker låta! Fengende rytme, enkelhet, og de har jo en klarinett med! Supert! Teksten er tøff den også. Noen ganger føler jeg det litt slik som det synges om.

lørdag, august 27

Syk

Track: Calvin Harris – Feel So Close - Radio Edit

Jeg syns ikke det er noe moro å være syk. Egentlig jobbhelg men pga smittefare har jeg valgt å være hjemme og pleie meg selv. Feber, vond hals, hodepine (det er lite gøy å ha i to dager på rad!), og er skikkelig slapp. Noen ganger er jeg så varm at jeg svetter skikkelig mye, andre ganger føles det ut som jeg ligger i en fryser. Har aldri gjort det sistnevnte men forestiller meg at det veldig kaldt. Kanskje greit at man ikke bor i en fryser til vanlig.
Det er veldig kjedelig at jeg ikke får vært på jobb, og jeg gikk glipp av siste forelesningen for uka på skolen, for det hørtes ut til å være gøy, sånn egentlig. Musikkhistorie.
Noe av det kjedeligste med å være syk er at tiden går sinnsykt sakte. Våknet 04 natt til fredag, måtte på toalettet og klarte såvidt å komme meg opp fra senga. Svimmel og krasjet i alt på veien. Etter noen timer trodde jeg at klokken var nærmere 10. Det viste seg at klokken bare var 07. Slik var hele gårdagen.

Første uken på skolen har vært fin. Masse musikk og litt teori. Noen ganger er det som å gå på musikklinja all over again, andre ganger er det faktisk greit. For det meste sistnevnte. Vi har spilt congas, hatt hørelære, ensembleledelse og sunget litt. Neste uke får jeg min første sangtime. Sist jeg hadde sangtimer var på musikklinja. Gleder meg. Synger jo i kor men får ikke utviklet min sangstemme på samme måte som man får når man har en sanglærer. Koret får sannsynligvis mange nye kormedlemmer. Det trenger vi.

Hadde tenkt å legge ut en give away denne uka. Om formen er bedre litt senere skal jeg forsøke å gjøre det. Har også noen bilder jeg har tenkt å vise dere. :)
Har forresten også begynt å strikke! Er ikke så flink enda men med litt øving tror jeg at jeg skal klare det. Det er supervanskelig i forhold til hekling. :)
Send gjerne mange gode "bli frisk"-tanker.

tirsdag, august 23

Nettshopping

Track: The Dangerous Summer – War Paint

Nettshopping er gøy. Det koster litt men av og til så er det greit å shoppe litt. Denne gangen har jeg shoppet til marsvina. En marsvinseng, en innhenging og et underlag til innhengingen i nylon. Perfect! Nå er Selma fornøyd. Stjal marsvinsenga og Patty er grinete. Burde ha kjøpt to men tenkte ikke på det. Ellers ser det ut som de er fornøyde med å ha stor plass å boltre seg på. Jeg er også fornøyd, for da slipper jeg å se etter marsvina når de er ute av buret og ikke minst så er ledninger og alt som kan gnages på i trygg forvaring. iPet er butikken, og de leverer ganske kjapt. Egentlig skulle jeg få tingene imorgen men fikk det idag. Kanskje det er postens fortjeneste, at jeg fikk det én dag tidligere. Mye fint til både katter, hunder, marsvin, gnagere generelt, fugl, fisk og reptiler! Noen som har et reptil som kjæledyr, egentlig? :)

Nå venter jeg på at sjampo og balsam skal komme til nærmeste postkontor, til meg. Genialt med tilbud på nett. Greit, kan være skummelt å kjøpe sjampo på nett, noen lurer folk og er uærlige. Får se hva jeg ender opp med å få når jeg åpner pakken. Søsteren min mente den nettbutikken var grei siden en kollega av henne hadde kjøpt noe greier der. Krysser fingrene mine og venter i spenning:)

lørdag, august 20

En glad liste

Track: Alejandro Fuentes – Stop Beggin' Me

En av bloggene jeg følger laget sin gladliste og spurte "hva er din gladliste akkurat nå?". Hun er  veldig søt og absolutt spennende og ikke minst heldig på mange måter som reiser rundt i hele verdenen. Hun har nylig vært i Japan. Dit vil jeg også! Sukk. Her er hvertfall min glade liste.
  • Patty og Selma
  • gode, ordentlige venner
  • musikk
  • farger
  • bror
  • hunder
  • fotografier
  • spennende tv-serier
  • internett
  • blekk på kroppen
  • bestemors gullring med hennes initialer på
  • epla-kjøp
  • penger på kortet
  • superfin mobiltelefon
  • høst
  • sol
  • basic klær
  • jordbær
  • heklenål
  • fregner på armene
  • latter
  • gode tanker
  • vin
  • symaskin
Jeg utfordrer derfor dere lesere til å tenke etter på hva som gjør deg glad. Hverdagen kan fort bli stressende og man har prioriteringer som gjør at det man blir glad av er i en annen rekke. Ta deg tid til å puste og slappe av. God helg! :)

fredag, august 19

Epla-kjøp

Track: Widowspeak – Nightcrawlers

Hadde meg en liten handletur på nettbutikken Epla mens jeg var på ferie. Fikk ene pakken mens jeg var i Fredrikstad, mens den andre varen kom dagen etterpå. Elsker smykket jeg kjøpte! Et uglesmykke. Klarte bare ikke å ta øynene mine fra det. Vurderte mange andre smykker i samme butikk men dette var det jeg ville ha aller først. Får se om det blir flere smykker fra den butikken. Besøk gjerne Chatrine´s Secondhand & Vintage.

Bildet er lånt fra nettbutikken.
En annen ting jeg kjøpte var fruktkniver i stativ fra butikken RETRO. Hun har sykt mange fine ting fra 50-70 tallet. Kunne nok kjøpt opp halvparten av nettbutikken! Ville blitt dyrt da. Sjekk ut butikken og bli forelsket i "nye" ting. :) Valgte å kjøpe fruktkniver nettopp fordi man kan bruke det til frukt og jeg syns at fruktkniver funker litt bedre til frukt enn "vanlige" kniver. Brødkniver funker jo bedre til brød enn til kjøtt. Dessuten digget jeg fruktknivene til mamma. Hun hadde to oransje fruktkniver fra 80-tallet. I det siste har jeg kun sett den ene. Nå har jeg mine egne fruktkniver og det hjelper faktisk litt på motivasjonen for å spise og håndtere frukt. :)
Bildet er lånt fra nettbutikken.
Snart skal jeg ut i sola og grille! Blir nok sensommerens siste grilling. Ikke noe å være lei seg for, egentlig. Kjøpt fiskeburger og satser på at det er godt. :)
Forresten, følg med for snart kommer det en ny give away! :) Kommer ganske snart.

mandag, august 8

Søndagsmiddag

Track: Voci Nobili – Pols Fra Dunderlandsdalen

Søndagsmiddagen min var en slags form med egg. Eggeform? Hvertfall, egg og cottage cheese med masse ting inni. Jeg hadde løk, gulrot, brokkoli, pølser, salt og pepper.


Først noen egg i en bolle. Deretter cottage cheese som røres inn.
Litt salt og pepper. Smakes egentlig til som man vil, tror jeg.


Jeg liker løk, derfor ble det masse løk! Bare fantasien setter grenser for hva du kan putte i denne formen med egg og cottage cheese.


Hadde også en gulrot som jeg hadde i tynne skiver, samt masse brokkoli. Blandet alt godt sammen i bollen. Ovnen var forvarmet på 200 grader og lot det stå inne i 30 minutter først. Jeg burde hatt ovnen på litt mindre varmegrader, eks. 180 grader fremfor 200 grader og heller hatt formen i ovnen i 45 minutter. Ikke alt var stivnet nemlig da jeg tok det ut for å sjekke. Jeg forsøkte meg frem og alt stivnet til slutt. Dette var jo et lite eksperiment på kjøkkenet.

Ferdig! Ble godt! Metter et par stykker vil jeg tro, særlig om man serverere dette med et godt brød.

søndag, august 7

En fin høstdag

Track: Boysetsfire – Nostalgic For Guillotines

Tror det var første eller andre august, at det var sol. Jeg kom hjem etter en lang dag på jobb og sola var fortsatt fremme. Ikke var det for mye vind ute heller. Det luktet høst. Tidlig høst. Likevel tok jeg mine to små marsvin ut og satt oss i gresset. Marsvina begynte å spise gress med én gang og det så ut som de koset seg. :-)

Selma og Patty

De liker å spise kløver og gress.

Fortsatt Selma og Patty.
Var litt redd for at Patty skulle finne på å løpe litt i gresset. Hun forsøkte én gang men var rask til å se hva hun var på tur til å gjøre. Selma derimot oppførte seg pent. Har funnet ut at Selma er den snille av de to. Hun er den som ikke tisser på meg under kosestunder. :)


Patty


Ett sekund etter at bildet ble tatt var blomsten spist opp.


Bie.

En bie fløy fra blomst til blomst.

Det var en fin dag.

torsdag, august 4

Kofferten

Track: Ingeborg Selnes – Airport

Nå er det bare noen dager igjen til jeg har to uker med ferie og det blir fint.
Jeg er en som pakker ting og det jeg trenger rett før avreise. Det er noe jeg ikke har arvet fra mamma, for hun er totalt forberedt, slik som mammaer ofte er. Å pakke til en hel familie rett før avreise er nok ikke så lurt. Likevel har jeg ikke lært og jeg pakker rett før. Plutselig slo det meg at det bare er noen dager til jeg sitter på flyet sørover. Er ikke totalt håpløs for jeg har tenkt på koffert/bag en stund. Fant ut at det er lurest med en trillekoffert. Dessverre ble min trillekoffert ødelagt på sist reise så jeg har hørt med min familie om de ville låne meg en. Ene søsteren min hadde visst en koffert som var kjempetung.

Spurte mamma idag og hun fant frem en som hun lurte på om jeg kunne bruke. Fikk nesten bakoversveis da hun presterte på å sende meg en mms med bilde av kofferten! Mamma er ikke så teknisk anlagt og trodde ikke hun kom til å gjøre noe slikt. Utrolig kult av min mamma. :)
Kofferten er ikke særlig pen men den er brukbar. Ikke alt må være fint, liksom.

Har tenkt å ta med meg min kjære MacWilly... og speilreflekskameraet mitt... men vet ikke helt hvordan jeg skal pakke det siden jeg helt sikkert må ta det ut av vesken min når jeg går gjennom sikkerhetskontrollen. Har ikke drasset på slike teknologiske greier før gjennom sikkerhetskontrollen så er jammen usikker! Tips mottas med takk!

Gledermegsinnsyktmyetilåreisetilvarmerestrøkforherharhøstenalleredekommetgitt! :)

tirsdag, august 2

Småforelska

Track: Spoon – Got Nuffin'

Okei. Dette er kanskje mer noe man gjør når man er i tenårene, og jeg er jo ikke akkurat noe tenåring mer. But I have a crush on Adam Baldwin! Hallo! Sett sesong 3 og 4 av tv-serien Chuck i det siste og serien er bare fantastisk bra! Treffer meg perfekt både med spenning og humor og ikke minst skuespillerene. Vet at herr.Baldwin er en smule too old men det gjør ikke noe. Det er liksom figuren Casey jeg er litt betatt av. Hva han gjør som skuespiller ellers er jeg ikke så oppdatert på. 

Chuck, Sarah og Casey.
Tenker jeg har lov til det. "Alle" har jo vært forelsket i han derre McSteamy-Dreamy-duden fra Greys anatomy... hehe!
Må få tak i de to første sesongene også. Vet jeg har begynt i feil ende. Det har seg liksom sånn at jeg begynte å se det på tv for bare en stund siden. Fikk ikke sove, surfet gjennom kanalene på tv´n og vips, Chuck! Ble fanget! Hekta! Spion og komiserie i ett. Just perfect. Spare litt penger og kjøpe serien på dvd. Ikke akkurat bare pga "Casey" men fordi jeg liker serien altså. Knis!

For de som faktisk er interessert i min lille crush og se hva det er jeg liker så mye kan se på denne, denne (I just love it!) og denne (med Zachary Levi). *smile*