onsdag, august 22

Tenkende meg

Track: Glanspedal med Du sov.

Jeg tenker på mye rart for tiden.
Blir gal av å tenke så mye... men det gjør ikke noe... er litt gal fra før av.
Tenker på alt mulig rare ting. Usakelige og saklige ting. Viktig og uviktig.
Tenker på musikk, hva jeg skal gjøre videre i livet, på hva som skjer ellers i livet, til både meg og andre, på mennesker som nettopp har fått et nytt familiemedlem, folk som nettopp har mistet ett, på Gud, på alle som ikke har det så godt, på mennesker som har det altfor godt, på familie og venner, jobb, hvilken skole man skal gå på senere i livet for å studere, på søte og de skumle dyrene, byer, reiser, språk, på klarinetten som ikke har blitt spilt på siden juni, den ustemte gitaren, nye akkorder på piano som kanskje kan bli til noe spennende en gang, hva man skal gjøre med all den musikken til slutt, på andres fantastiske musikk, nye mennesker man kommer til å møte og kanskje bli kjent med, på musikklinja og den tiden der som man har begynt å savne, økonomi, franske bilen man har som ikke vil være venn med meg, på hvorfor noen mennesker kan være så fæle på innsiden, de menneskene som er helt fantastisk bra på innsiden, på sommerfugler og at sommeren er over, høsten som nærmer seg og alle de vakre, røde bladene som kommer frem... sukk...

Mye å tenke på ja... mesteparten trenger jeg ikke engang å tenke på. Det er det som er så rart, kanskje derfor jeg er så rar. Alle er rare. I alle fall fra mitt ståsted.
Kanskje all denne tenkingen bare er litt ensomhet som har tatt overhånd? Burde kanskje prate med noen, men det er ingen som har tid... kanskje de bare ikke har lyst. Vet ikke, burde nok spørre. Taper visst ingenting på det å spørre, eller det å bare gjøre ting.
I bunn og grunn er jeg nok en pyse.
Jeg trenger å prate. Nå.


fredag, august 3

I sol og varme

Track: Magnus Eliassen med Falling in love.

Forrige helg fikk jeg besøk av min kjære, søte Joachim.
Samme dagen som han kom så dro vi på en såkalt dobbeltdate. Venninna mi og hennes type dro oss med på en fin skogstur på moan i Ramfjord/Breivikeidet.
Trass i mygga hadde vi det koselig alle sammen.
Bildet tok venninna mi før vi startet på turen. Kjempefint vær og greier. :)

Har også funnet ut at myspace er min venn når det kommer til musikk. Det er så mye bra å finne der. Helt klart, man finner også mye merkelig også. Blogg-tracken finner man på myspace, bare å søke.
Elsker den sangen. :)

onsdag, august 1

Sommer og kjedsomhet

Track: Rush of Fools med Undo

Det er svært lite sånn egentlig, å finne på hjemme når man ikke har jobb og det er sommer.
Jeg har atter en gang begynt å se på alle The Simpsons-episodene man har tilgjengelig, irritasjon over småsøsken og daglige turer ned til postkassen med bikkja er det som holder en litt våken i et trøtt og kjedelig sommer-hverdag. Husarbeid gjør jeg nesten frivillig.
Klart, jeg kunne laget mer musikk og slikt, men det er ikke fred å få i huset til å lage noe, og så mangler jeg inspirasjon.
Et prosjekt kan jo være å lete etter bøker som man har bruk for, blant annet Bibelen og en les hunden din-bok som jeg har i en av de mange eskene i kjelleren. Den sistnevnte boken er faktisk ganske så interessant når man kjeder seg. Kanskje like morsomt for meg som for hunden? Må finne ut en dag når jeg orker å lete...

Egentlig så er det nok min feil at min sommer har blitt kjedelig... latskapen lenge leve!